Knauf Firewin

Knauf

Масивни ПП плочи

За употреба во сувомонтажни ПП ѕидови, тавани, ѕидни облоги и облоги на канали, со ПП заштита до 180 минути.

Придобивки од системот:

  • - Безбедност од пожар до 180 минути
  • - Значителна структурна кохезија при пожар
  • - Димензионална стабилност при климатски промени
  • - Лесна монтажа и брза исполна на фугите
  • - Произведени според МКС EN 520 и DIN 18180

Претплатете се, за да добивате новости


Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се