Knauf Firewin

Knauf

Nema panike.
Štiti Knauf.

Nema panike.<br />
Štiti Knauf.

Proračunajte potrošnju sa našim

Kalkulator
  • Samo za Registrirane korisnike
  • Izračunajte praktičnu pokrivenost po l/m2
  • Izračunajte ukupnu količinu po l

Požari u brojkama

2 000 000

prijavljenih požara u Europi godišnje

3 minute

prosječno vrijeme potrebno da požar zahvati prostoriju

4 000

broj ljudi koji poginu od požara godišnje

126 000 000 000

troškovi štete od požara godišnje
Podaci preuzeti sa firesafeeurope.eu

Used in objects like

Uvodimo sveobuhvatan asortiman pasivnog protupožarstva uz Knauf kvalitetu

Vjerujte Knauf kvaliteti

Knauf je njemačko obiteljsko poduzeće koje je važan partner u globalnom sektoru izgradnje i jedan od vodećih distributera građevinskih materijala širom svijeta preko 80 godina. S FireWin asortimanom, Knauf dokazuje da su kvaliteta inovativnih proizvoda, duboko razumijevanje klijenata i fleksibilna usluga osnova za uspješno i dugoročno zajedničko poslovanje. FireWin predstavlja Knauf na koji ste navikli i koji cijenite – Vaš oslonac.

Jasne prednosti za arhitekte, projektante i izvođače

Pouzdana protupožarna zaštita upravo onakva kakvu želite ovisi o kvaliteti. Pa ipak, i drugi faktori utječu na Vaš izbor.

Potrebna su ekonomična rješenja, jednostavna za obradu i koja pružaju kooperativnu podršku pri složenim zadacima. FireWin kombinira već isprobane i testirane Knauf prednosti i striktne zahtjeve pasivne zaštite od požara. Na taj način, možete biti sigurni prilikom planiranja i obrade, a vlasnici i stanari objekata mogu se osjećati sigurno.

Prava alternativa za veću bezbjednost

Knauf rješenja za protupožarnu zaštitu bila su dostupna već neko vrijeme. Sada, prema zahtjevu naših korisnika, možete dobiti mnogo više: Knauf FireWin je novi brend Knauf pasivne zaštite od požara napravljen specijalno za arhitekte, izvođače, dizajnere sustava i inženjere. Novi asortiman proizvoda obuhvata sisteme ploča, boje, žbuke i obujmice za različite zahtjeve protupožarne zaštite – sve iz jednog izvora. Brzo i pouzdano širom Europe.

Usluga i znanje i iskustvo stručnjaka

Visoki standardi Knauf korisničkog servisa i podrške, izuzetno cijenjeni od strane mnogih suradnika, prirodno se primjenjuju i za FireWin: Knauf stručnjaci, sa specijalizovanim, sveobuhvatnim poznavanjem suhe gradnje i protupožarne zaštite, pružaju podršku putem telefona, online i direktno na vašem gradilištu – tako da se bezbjednost postiže efikasno i ekonomično.

Popularno na vašem blogu


Proračunajte potrošnju sa našim

Kalkulator
  • Samo za Registrirane korisnike
  • Izračunajte praktičnu pokrivenost po l/m2
  • Izračunajte ukupnu količinu po l
Registrujte se BESPLATNO Prijavite se