Knauf Firewin

Knauf

Verujte u Knauf.
Osećajte se sigurno.

Verujte u Knauf.<br />
Osećajte se sigurno.

Izračunajte potrošnju sa našim

Kalkulatorom
  • Samo za registrovane korisnike
  • Izračunajte teoretski i praktičan utrošak materijala 
  • Izračunajte ukupan utrošak materijala

Požari u brojkama

2 000 000

prijavljenih požara u Evropi godišnje

3 minuta

prosečno vreme potrebno da požar zahvati prostoriju

4 000

broj ljudi koji poginu u požarima godišnje

126 000 000 000

troškovi štete od požara godišnje
Podaci preuzeti sa firesafeeurope.eu

Referentni objekti

Novo na tržištu Srbije - sveobuhvatan asortiman Knauf proizvoda za pasivnu zaštitu od požara

Verujte u Knauf kvalitet

Knauf je nemačka porodična kompanija koja je važan partner u globalnom sektoru gradnje i jedan od vodećih proizvođača građevinskih materijala širom sveta već više od 80 godina. Sa FireWin asortimanom, Knauf dokazuje da su kvalitet inovativnih proizvoda, duboko razumevanje kupaca i fleksibilna usluga osnova za uspešno i dugoročno zajedničko poslovanje. FireWin predstavlja Knauf na koji ste navikli i koji cenite – vaš oslonac.

Jasne prednosti za arhitekte, projektante i izvođače

Pouzdana protivpožarna zaštita upravo onakva kakvu želite je pitanje kvaliteta. Pa ipak, i drugi faktori utiču na vaš izbor.

Potrebna su ekonomična rešenja, jednostavna za obradu, koja pružaju kooperativnu podršku pri složenim zadacima. FireWin kombinuje već isprobane i testirane Knauf prednosti i striktne zahteve pasivne zaštite od požara. Na taj način, možete biti sigurni prilikom planiranja i obrade, a vlasnici i stanari objekata mogu se osećati sigurno.

Pravi izbor za veću sigurnost

Knauf rešenja za protivpožarnu zaštitu bila su dostupna već neko vreme. Sada, prema zahtevu naših korisnika, možete dobiti mnogo više: Knauf FireWin je novi brend Knauf pasivne zaštite od požara napravljen specijalno za arhitekte, izvođače, projektante i inženjere. Novi asortiman proizvoda obuhvata sisteme ploča, boja, maltera i obujmica za različite zahteve protivpožarne zaštite – sve iz jednog izvora. Brzo i pouzdano širom Europe.

Usluga i znanje eksperata

Visoki standardi Knauf korisničkog servisa i podrške, izuzetno cenjeni od strane mnogih saradnika, primenjuju se i za FireWin: Knauf stručnjaci, sa specijalizovanim i sveobuhvatnim poznavanjem suve gradnje i protivpožarne zaštite, pružaju podršku putem telefona, online i direktno na vašem gradilištu – tako da se sigurnost postiže efikasno i ekonomično.

Aktuelno na našem blogu


Izračunajte potrošnju sa našim

Kalkulatorom
  • Samo za registrovane korisnike
  • Izračunajte teoretski i praktičan utrošak materijala 
  • Izračunajte ukupan utrošak materijala
Registrujte se besplatno Ulogujte se