Knauf Firewin

Knauf

Beso Knauf.
Ndihu i sigurtë.

Beso Knauf.<br />
Ndihu i sigurtë.

Llogarit konsumin me

Kalkulatori
  • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
  • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
  • Kalkulo konsumin total

Bota e zjarrit

2 000 000

zjarre te raportuara në Evropë çdo vit

3 minuta

koha mesatare kur dhoma gllabërohet nga zjarri

4 000

njerëz të vrarë nga zjarri çdo vit

126 000 000 000

kosto për dëmet nga zjarri çdo vit
Të dhëna të siguruara nga firesafeeurope.eu

Used in objects like

Prezantimi i një game gjithëpërfshirëse Knauf

Beso në cilësinë Knauf

Knauf është një kompani familjare gjermane, e cila ka qenë një partner i rëndësishëm në sektorin global të ndërtimit dhe një prej furnitorëve lider të materialeve të ndërtimit në mbarë botë prej më tepër se 80 vite. Me FireWin, Knauf provon që produktet cilësore inovative, të kuptuarit e nevojave të klientëve dhe fleksibiliteti i shërbimit janë baza e të bërit biznes të sukseshëm për një kohë të gjatë. FireWin është Knauf ashtu si ju e keni përdorur deri më sot dhe e keni vlersuar – kjo është diçka ku ju mund të mbështeteni.

Përparësi të qarta për arkitektët, projektuesit dhe instaluesit

Mbrojtja e besuar nga zjarri ashtu siç ju do ta dëshironi është çështje cilësie. Por gjithshtu vlerësohen edhe faktorë të tjerë kur ju bëni zgjedhjen tuaj.

Kërkohen zgjidhje ekonomike që janë lehtësisht të aplikueshme dhe sigurojnë një mbëshjetje bashkërenduese me detyrat komplekse. FireWin kombinon përparësitë e Knauf tashmë të testuara dhe të provuara me kërkesat strikte për mbrojtjen passive nga zjarri në mënyrë që projektet dhe zbatimi tyre, poseduesit e objekteve dhe ato që i shfrytëzojnë të ndihen të sigurtë.

Një alternativë origjinale për më tepër siguri

Në gamën e saj, Knauf ka pasur për një kohë të gjatë disa zgjidhje të mbrotjes nga zjarri. Tashmë, bazuar në kërkesat popullore në rritje, ju mund të përfitoni edhe më shumë: Knauf FireWin është një brand i ri për mbrotjen passive nga zjarri, krijuar veçanërisht për arkitektë, instalues, design-er sistemesh dhe inxhinier. Linja e produkteve të reja përfshijnë sistemet e pllakave zjarrduruese, bojrat zjarrduruese, suvatë dhe kollaret zjarrduruese për kërkesa të ndryshme të mbrojtjes nga zjarri – të gjitha nga një burim i vetëm. Shpejt dhe besueshmën në të gjithë Europën Lindore.

Shërbim dhe konsulencë nga ekspertë

Standarti i lartë dhe shumë i vlersuar i shërbimit dhe mbështetjes së Knauf-it ndaj klientëve, zbatohet gjithashtu edhe për sistemin FireWin. Nëpërmjet njohurive të specializiuar, gjithëpërfshirëse mbi sistemet e thata dhe ato të mbrojtjes nga zjarri, ekspertët e Knauf-it do tju mbështesin ju në linj zbatohet telefonike, online dhe direkt në kantier – në mënyrë që siguria të materializohet në eficiensë dhe leverdisshmëri.

Tendenca në blogun tonë


Llogarit konsumin me

Kalkulatori
  • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
  • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
  • Kalkulo konsumin total
Regjistrohu FALAS Hyr