Knauf Firewin

Новости

37,7 %  од пожарите по светот се случуваат во објектите
Статистика за заштита од пожар

37,7 % од пожарите по светот се случуваат во објектите

Пожарите по светот се случуваат во објектите

Прочитај повеќе
Видео инструкции за поддршка, примена и монтажа на Knauf FireWin производите
Видео инструкции за поддршка

Видео инструкции за поддршка, примена и монтажа на Knauf FireWin производите

Видео инструкции за поддршка

Прочитај повеќе
Огноотпорната иднина започнува денес
Огноотпорната иднина започнува

Огноотпорната иднина започнува денес

Огноотпорната иднина започнува денес

Прочитај повеќе
Кнауф противпожарна силиконска заштита – FPS
Кнауф противпожарна силиконска

Кнауф противпожарна силиконска заштита – FPS

Кнауф противпожарна силиконска заштита – FPS

Прочитај повеќе
КНАУФ FIREWIN – Доверлив квалитет за секој слој по слој
КНАУФ FIREWIN – Доверлив квали

КНАУФ FIREWIN – Доверлив квалитет за секој слој по слој

КНАУФ FIREWIN – Доверлив квалитет за секој слој по слој

Прочитај повеќе
Кнауф Firewin системи со противпожани плочи
КНАУФ FIREWIN СИСТЕМИ СО ПРОТИ

Кнауф Firewin системи со противпожани плочи

Идеално решение без компромиси

Прочитај повеќе
Противпожарна заштита и решенија кои најчесто се користат за цевки и материјали за изолација
Противпожарна заштита и решени

Противпожарна заштита и решенија кои најчесто се користат за цевки и материјали за изолација

Противпожарна заштита и решенија

Прочитај повеќе
Брза и чиста работа со Knauf противпожарна заштита - FPF
Брза и чиста работа со Knauf п

Брза и чиста работа со Knauf противпожарна заштита - FPF

Брза и чиста работа со Knauf противпожарна заштита - FPF

Прочитај повеќе
Зошто да ги користите огноотпорни малтери од Кнауф FireWin?
Огноотпорни малтери од Кнауф F

Зошто да ги користите огноотпорни малтери од Кнауф FireWin?

Зошто да ги користите огноотпорни малтери од Кнауф FireWin?

Прочитај повеќе
FireWin референтни објекти
FireWin референтни објекти

FireWin референтни објекти

Кнауф Вермипластер како противпожарна заштита

Прочитај повеќе

Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се