Knauf Firewin

Knauf

Nema panike.
Štiti Knauf.

Nema panike.<br />
Štiti Knauf.

Proračunajte potrošnju sa našim

Kalkulator
  • Samo za Registrovane korisnike
  • Sračunajte praktičnu pokrivenost po l/m2
  • Sračunajte ukupnu količinu po l

Požari u brojkama

2 000 000

prijavljenih požara u Evropi godišnje

3 minuti

prosječno vrijeme potrebno da požar zahvati prostoriju

4 000

broj ljudi koji poginu od požara godišnje

126 000 000 000

troškovi šteta od požara godišnje
Podaci preuzeti sa firesafeeurope.eu

Used in objects like

Uvodimo sveobuhvatan asortiman pasivnih rješenja za protivpožarnu zaštitu Knauf – kvaliteta

Vjerujte u Knauf kvalitet

Knauf je njemačko porodično preduzeće koje je važan partner u globalnom sektoru izgradnje i jedan od vodećih snabdjevača građevinskim materijalima širom svijeta duže od 80 godina. Sa FireWin-om, Knauf dokazuje da su kvalitet inovativnih proizvoda, duboko razumijevanje klijenata i fleksibilna usluga osnova za uspješno zajedničko poslovanje na duži rok. FireWin je Knauf na koji ste navikli i koji cijenite – nešto na što se možete osloniti.

Jasne prednosti za arhitekte, projektante i instalatere

Pouzdana protivpožarna zaštita upravo onakva kakvu želite ovisi o kvalitetu. Pa ipak i drugi faktori utiču na vaš izbor.

Tražena su ekonomična rješenja koja se jednostavno obrađuju i pružaju kooperativnu podršku pri složenim zadacima. FireWin kombinuje već isprobane i testirane Knauf prednosti i striktne zahtjeve pasivne zaštite od požara. Na taj način možete osjećati sigurnost prilikom planiranja i obrade te se i vlasnici i stanovnici objekata mogu osjećati bezbjedno.

Prava alternativa za veću bezbjednost

Izvjesna Knauf rješenja protivpožarne zaštite su bila dostupna već neko vrijeme. Sada, na zahtjev korisnika, možete dobiti još mnogo više: Knauf FireWin je novi brend Knauf pasivne zaštite od požara napravljen specijalno za arhitekte, obrađivače, dizajnere sistema i inženjere. Novi asortiman proizvoda obuhvata sisteme ploča, boje, maltere i obujmice za različite zahtjeve protivpožarne zaštite – sve iz jednog izvora. Brzo i pouzdano širom Istočne Evrope.

Usluga i znanje i iskustvo stručnjaka

Visoki standardi Knauf korisničkog servisa i podrške, izuzetno cijenjeni od strane mnogih, prirodno se primjenjuju i za FireWin: Knauf stručnjaci, sa specijalizovanim, sveobuhvatnim poznavanjem suve gradnje i protivpožarne zaštite, pružaju podršku putem telefona, online i direktno na vašem gradilištu – tako da se bezbjednost postiže efikasno i ekonomično.

Popularno na vašem blogu


Proračunajte potrošnju sa našim

Kalkulator
  • Samo za Registrovane korisnike
  • Sračunajte praktičnu pokrivenost po l/m2
  • Sračunajte ukupnu količinu po l
Registrujte se BESPLATNO Prijavite se