Knauf Firewin

Knauf

Nema panike.
Štiti Knauf.

Nema panike.<br />
Štiti Knauf.

Proračunajte potrošnju sa našim

Kalkulator
  • Samo za Registrovane korisnike
  • Sračunajte praktičnu pokrivenost po l/m2
  • Sračunajte ukupnu količinu po l

Požari u brojkama

2 000 000

prijavljenih požara u Evropi godišnje

3 minuti

prosječno vrijeme potrebno da požar zahvati prostoriju

4 000

broj ljudi koji poginu od požara godišnje

126 000 000 000

troškovi šteta od požara godišnje
Podaci preuzeti sa firesafeeurope.eu

Uvodimo sveobuhvatan asortiman pasivnih rješenja za protivpožarnu zaštitu Knauf – kvaliteta

Vjerujte u Knauf kvalitet

Knauf je njemačko porodično preduzeće koje je važan partner u globalnom sektoru izgradnje i jedan od vodećih snabdjevača građevinskim materijalima širom svijeta duže od 80 godina. Sa FireWin-om, Knauf dokazuje da su kvalitet inovativnih proizvoda, duboko razumijevanje klijenata i fleksibilna usluga osnova za uspješno zajedničko poslovanje na duži rok. FireWin je Knauf na koji ste navikli i koji cijenite – nešto na što se možete osloniti.

Jasne prednosti za arhitekte, projektante i instalatere

Pouzdana protivpožarna zaštita upravo onakva kakvu želite ovisi o kvalitetu. Pa ipak i drugi faktori utiču na vaš izbor.

Tražena su ekonomična rješenja koja se jednostavno obrađuju i pružaju kooperativnu podršku pri složenim zadacima. FireWin kombinuje već isprobane i testirane Knauf prednosti i striktne zahtjeve pasivne zaštite od požara. Na taj način možete osjećati sigurnost prilikom planiranja i obrade te se i vlasnici i stanovnici objekata mogu osjećati bezbjedno.

Prava alternativa za veću bezbjednost

Izvjesna Knauf rješenja protivpožarne zaštite su bila dostupna već neko vrijeme. Sada, na zahtjev korisnika, možete dobiti još mnogo više: Knauf FireWin je novi brend Knauf pasivne zaštite od požara napravljen specijalno za arhitekte, obrađivače, dizajnere sistema i inženjere. Novi asortiman proizvoda obuhvata sisteme ploča, boje, maltere i obujmice za različite zahtjeve protivpožarne zaštite – sve iz jednog izvora. Brzo i pouzdano širom Istočne Evrope.

Usluga i znanje i iskustvo stručnjaka

Visoki standardi Knauf korisničkog servisa i podrške, izuzetno cijenjeni od strane mnogih, prirodno se primjenjuju i za FireWin: Knauf stručnjaci, sa specijalizovanim, sveobuhvatnim poznavanjem suve gradnje i protivpožarne zaštite, pružaju podršku putem telefona, online i direktno na vašem gradilištu – tako da se bezbjednost postiže efikasno i ekonomično.

Popularno na vašem blogu


Proračunajte potrošnju sa našim

Kalkulator
  • Samo za Registrovane korisnike
  • Sračunajte praktičnu pokrivenost po l/m2
  • Sračunajte ukupnu količinu po l
Registrujte se BESPLATNO Prijavite se