Knauf Firewin

Knauf

FPG плоча - противпожарна графитна плоча

Пробивање класифицирано за употреба во флексибилни ѕидови

Кои се бенефитите:

  • Самолеплива внатрешна плоча за монтирање во ѕидни кутии
  • Подобрува стандардни електрични ѕидни кутиидо EI60 во сува подлога
  • Одобрено за ѕидни кутии поставени назад кон назад
  • Може да се користи во флексибилни ѕидови, со минимална дебелина од 100mm, со или без изолација
  • Тестирани со ѕидни кутии од следните производители

Претплатете се, за да добивате новости


Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се