Knauf Firewin

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Knauf Politika privatnosti 

Zaštita osobnih podataka iznimno je važna za Knauf. Stoga, želimo Vas obavijestiti o načinu na koji štitimo Vašu privatnost kada nam pružate vaše osobne podatke i o načinu na koji dobivate informacije o podacima koje ste nam dostavili. Naravno, suglasni smo sa zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka u skladu sa zakonom Savezne Republike Njemačke i obavezujemo se pozivanjem na iste za odgovorno rukovanje vašim podacima. 

Prikupljanje podataka

Kada pristupate našoj web stranici, automatski se prikupljaju sljedeće opće tehničke informacije: tip web pretraživača, operativni sustav koji se koristi, naziv domene vašeg providera internet servisa i slične informacije. Ovo obuhvaća samo one informacije koje ne dozvoljavaju da se izvuku bilo kakvi zaključci u pogledu vaše ličnosti. Ovo prikupljanje i skladištenje podataka se može opozvati u bilo kojem trenutku s trenutnim stupanjem na snagu. 

Prikupljanje osobnih podataka

U slučaju da se na našoj web stranici od vas zatraže osobne informacije poput imena i prezimena, adrese ili broja telefona, upotreba ovih informacija podliježe posebnim odredbama i zahtijeva vašu prethodnu pismenu saglasnost. Ova saglasnost se može opozvati u bilo kojem trenutku s trenutnim stupanjem na snagu. 
Koristimo vaše osobne podatke u skladu sa zakonskim odredbama isključivo u svrhe tehničke administracije web stranice, mendažmenta klijenata, ispitivanja proizvoda i marketinga na za to potrebnom nivou.
Vaši podaci se prenose samo tvrtkama u okviru Knauf Grupe i trgovcima, izvođačima i poduzetnicima s kojima Knauf surađuje. 

Upotreba kolačića

Radi prilagođenog dizajna i optimizacije ove web stranice,prikupljamo i pohranjujemo anonimne podatke i kreiramo korisničke profile koristeći pseudonime pomoću tehnologije econda GmbH (ww.econda.de). U tu svrhu, mogu se koristiti kolačići koji omogućavaju prepoznavanje internet pretraživača. Korisnički profili se ne objedinjuju s informacijama o nosiocu pseudonima bez izričite saglasnosti posjetioca. Naročito, IP adrese koje se odmah nakon prijema čine neprepoznatljivim, čime se onemogućava dodjela korisničkog profila IP adresi. Posjetioci ove web stranice mogu u bilo kojem trenutku opozvati ovo prikupljanje i pohranjivanje podataka s trenutnim stupanjem na snagu. 

Sigurnost

Koristimo mnoštvo tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od slučajnog ili namjernog manipuliranja, gubitka, uništenja ili pristupa od strane neovlaštenih osoba. 

Pravo na informacije

Mi ćemo vas, na zahtjev i bez odlaganja, obavijestiti pismenim putem shodno važećem zakonu, jesu li i koji su pohranjeni osobni podaci vezani za vas. U slučaju da su pohranjeni podaci netočni, unatoč našim najvećim naporima da budemo točni i ažurni, mi ćemo ih ispraviti na Vaš zahtjev. 

Ako imate pitanja vezana za zaštitu podataka i politiku privatnosti Knaufa molimo da nas u bilo kom trenutku kontaktirate na:


Popularno na vašem blogu


Proračunajte potrošnju sa našim

Kalkulator
  • Samo za Registrirane korisnike
  • Izračunajte praktičnu pokrivenost po l/m2
  • Izračunajte ukupnu količinu po l
Registrujte se BESPLATNO Prijavite se