Knauf Firewin

Knauf

Silentboard

Pllaka e gipsit Silentboard përdoret në të gjitha fushat e ndërtimit të thatë si veshje për të përmirësuar karakteristikat e sistemeve të thata me mbrotje nga zjarri dhe mbrojtje dhe mbrojtje nga zhurmat. 

Karakteristikat dhe vlerat e shtuara:

 • Bërthamë speciale gipsi për mbrotje të lartë nga zhurmat
 • Përformancë e lartë në frekuenca të ulëta
 • Aplikim i thjeshtë
 • Koherencë e mirë e strukturës kur i ekspozohet zjarrit
 • Jo e djegshme
 • Mund të përkulet në formë konvekse dhe konkave
 • Mund të krijohen froma të ndryshme (prerje V)
 • Bymehet dhe tkurret shumë pak si pasoje e ndryshimeve klimaterike 

Si përfitoni ju

 • Siguri nga zjarri deri në 180 minuta
 • Strukturë kohezive kur është në kontakt me zjarrin
 • Bymehet dhe tkurret shumë pak si pasoje e ndryshimeve klimaterike
 • E thjeshtë për tu montuar
 • EN 520, DIN 18189

Regjistrohu për të marrë newsletter


Tendenca në blogun tonë


Llogarit konsumin me

Kalkulatori
 • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
 • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
 • Kalkulo konsumin total
Regjistrohu FALAS Hyr