Knauf Firewin

Knauf

Primer Firepaint K2

Me primerin dy-komponentësh ju mund të arrini një veshje fleksible,me aftësi të lartë ngjitëse, rezistente ndaj korozionit dhe goditjes. Kjo do të thotë që primeri zjarrdurues Firepaint K2 mund të aplikohet si një veshje paratrajtuese në çelik të galvanizuar, alumin, metal të pandryshkëm në kushte të një korrozioni të moderuar.

Regjistrohu për të marrë newsletter


Tendenca në blogun tonë


Llogarit konsumin me

Kalkulatori
  • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
  • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
  • Kalkulo konsumin total
Regjistrohu FALAS Hyr