Knauf Firewin

Knauf

Pllakë fibër-gipsi Fireboard

Pllakë gipsi speciale e klasës A1 për një mbrojtje të lartë nga zjarri. Knauf Fireboard është një pllakë perfekte për sistemet e ndërtimit të thatë me zgjidhje optimale të mbrojtjes nga zjarri. Ajo aplikohet si veshje e kollonave metalike, si pllakë për tavanet e varura, për krijimin e shafteve për instalime, për të krijuar dhomë brenda dhomës në sistemin Knauf Cubo si veshje me mbrojtje nga zjarri si dhe për formimin e kollonave për kalimin e instalimeve, tubave të ventilimit. Gjithashtu Fireboard përdoret edhe në industrinë e ndërtimit të anijeve.

Si përfitoni ju

  • Siguri nga zjarri deri në 180 minuta
  • Strukturë kohezive kur është në kontakt me zjarrin
  • Nuk tkurret apo bymehet kur ndryshojnë kushtet klimaterike
  • E thjeshtë për tu montuar falë peshës së vogël
  • Rezistente ndaj përkuljes
  • GM-F EN 15283-1

Regjistrohu për të marrë newsletter


Tendenca në blogun tonë


Llogarit konsumin me

Kalkulatori
  • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
  • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
  • Kalkulo konsumin total
Regjistrohu FALAS Hyr