Knauf Firewin

Knauf

FP Damper

Инсталиран во ѕидови и подови

Кои се бенефитите: 

  • Без одржување и нема потреба од електрични конекции
  • Може да се инсталира во ѕидови и подови
  • Еден отвор може да вклучува неколку амортизери и техничките услуги како што се кабли и цевки
  • Ја одржува температурата на каналната мрежа под 120 ° C
  • Заштеда на простор во внатрешноста на каналите
  • век> 50 години.

Претплатете се, за да добивате новости


Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се