Knauf Firewin

Knauf

Firewrap

Пробивање класифицирано за употреба во флексибилни и цврсти ѕидови и цврсти подови.

Кои се бенефитите:

  • За пластични цевки <Ø400 мм
  • За метални цевки со изолација на пена.
  • Пожар до ЕИ 240
  • Два типа; подготвен за Std цевка Ø и во ролни од 25 m
  • Едноставно се инсталира и во FR board EX малтер.

Претплатете се, за да добивате новости


Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се