Knauf Firewin

Knauf

Противпожарна лента

Knauf противпожарна заштита - FPW со карактеристики на не-собирање, без растворувач, самолеплив, пластична бутил-запечатувачка лента која е инумесцентна во случај на пожар. Се користи како преграда во пожар од класа EI 120 во системот Knauf Firestop - F.

Опсег на примена

Кнауф противпожарна заштита - FPW може да се користи за обвивка на кабли и кабелски дискузи и мешани плобми за пробивање.

Претплатете се, за да добивате новости


Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се