Knauf Firewin

Knauf

FPA Акрилик

Отвор за пробивање и линеарен цврст отвор класифицирани за употреба во флексибилни , цврсти ѕидови и цврсти подови.

Кои се бенефитите:

  • Еден запечатувач за сите апликации
  • Пожар до ЕИ 240
  • Интомерен - за сите видови услуги
  • Ја исклучува работата во полу-еднострани пломби
  • Постојано флексибилно - 12,5%
  • Многу висока звучна изолација -> 62 dB
  • век > 30 години.

Претплатете се, за да добивате новости


Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се