Knauf Firewin

Knauf

FP Транзит на услугата

Пробивање  класифицирано за употреба во флексибилни и цврсти ѕидови и цврсти подови

Кои се бенефитите:

  • Пластична цевка која содржи графитна основа која ги затвора просторите или празнините околу кабли и пластични цевки
  • Пожар до ЕИ 240
  • Идеален за инсталации каде што сервисите би можеле да се вметнат или да се заменат подоцна
  • Флексибилна инсталација; Триењето е вградено или е внатре, поголеми отвори со FR акрилик, FR табла,

EX малтер или бетон.

Претплатете се, за да добивате новости


Пресметајте ја потрошувачката со нашата

Алатка за пресметување
  • Само за регистрирани корисници
  • Пресметајте практичнa покриеност 
  • Пресметај вкупно
Регистрирајте се бесплатно Најавете се