Knauf Firewin

Knauf

Silikon zjarrdurues

Silikoni zjarrdurues Knauf është Silikon RTV elastik (ambjeti temperatura vulkanizimi, pjesa 1, sistemi Oxime) me adidtivë zjarrdurues jo halogjenë.

Qëllimi i aplikimit

Silikoni zjarrdurues Knauf karakterizohet nga një cilësi ekselente aplikimi me një nivel të lartë stabiliteti. Silikoni zjarrdurues Knauf mund të përdoret si sistem izolues për bashkimet e fugave dhe gropave me aftësi lëvizje të vogël dhe ka një rezistencë ndaj zjarrit deri në EI 180 dhe në rastet e izolimit të kalimeve të kabujve deri në EI 120.

Regjistrohu për të marrë newsletter


Tendenca në blogun tonë


Llogarit konsumin me

Kalkulatori
  • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
  • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
  • Kalkulo konsumin total
Regjistrohu FALAS Hyr