Knauf Firewin

Knauf

Primer Firepaint K1

Primer-i Knauf Firepaint K1 është një primer që thahet shumë shpejt, anti-korroziv, i pigmentuar me fosfat zinku për të rritur aftësinë anti-korozive. Primer-i Firepaint K1 përdoret si veshje një- ose dy- shtresore për struktuarat prej çeliku, për punë të përgjithshme dhe gjen përdorim të gjithanëshëm në industrinë e rëndë dhe të lehtë të çelikut, ku karakteristika e tharjes së shpejtë është shumë e rëndësishme. Primeri mund të përdoret si mbi sipërfaqen e çelikut në ambjente të brendshme dhe ato të jashtme. E përshtatshme për mbrojtjen e çelikut në kushte atmosferike të korozionit mesatar.

Regjistrohu për të marrë newsletter


Tendenca në blogun tonë


Llogarit konsumin me

Kalkulatori
  • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
  • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
  • Kalkulo konsumin total
Regjistrohu FALAS Hyr