Knauf Firewin

Knauf

Pllaka Diamant

Përdoret në të gjitha ambjentet e brendshme si veshje e konstruksioneve të sistemeve të thata me karakteristika të larta të mbrojtjes nga zhurmat dhe të qëndrueshmërisë nga zjarri, dhe në rast të kërkesave specifike mbi qëndrueshmërinë mekanike në ambjente me lagështi të lartë.

Përparësitë specifike:

 • Aplikim universal
 • Për lartësi më të larta muri falë fortësisë së saj të lartë
 • Kapacitet i lartë për varje ngarkesash
 • Sipërfaqe robuste
 • E impregnuar për të zvogëluar absorbimin e lagështisë
 • Koherencë e mirë e strukturës kur ekspozohet flakëve të zjarrit
 • Bërthamë gipsi e posaçme fleksibël
 • Mbrotje të lartë nga zhurmat
 • E lehtë për tu montuar
 • Është e mundur përkulja (harkimi i pllakës Diamant 12,5 mm)
 • Mund të krijohen forma të ndryshme (psh shkallëzime, prerje V)
 • Tkurret ose bymehet shumë pak kur ndryshojnë kushtet atmosferike.

Regjistrohu për të marrë newsletter


Tendenca në blogun tonë


Llogarit konsumin me

Kalkulatori
 • Vetëm për përdoruesit e regjistruar
 • Kalkulo mbulimin teorik/praktik
 • Kalkulo konsumin total
Regjistrohu FALAS Hyr